Föremål för bolagets verksamhet ska vara att direkt eller indirekt bedriva restaurangverksamhet med catering, hotellverksamhet samt verka som agent och importör av livsmedelsprodukter och även andra produkter och tjänster som kan bidra till att sprida en god mat- och vinkultur i Sverige samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 | 6 | -107 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 | 6 | -107 |
Årets resultat (tkr) | 299 | 1 006 | 893 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 695 | 1 397 | 630 |
Antal anställda |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 | 6 | -107 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 | 6 | -107 |
Årets resultat (tkr) | 299 | 1 006 | 893 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 5 | 5 | 5 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 690 | 1 392 | 625 |
Tillgångar (tkr) | 1 695 | 1 397 | 630 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 684 | 1 384 | 378 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 12 | 12 | 251 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 695 | 1 397 | 630 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 500 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | 100.0% | 0.0% |
Soliditet | 99.3% | 99.1% | 60.0% |
Kassalikviditet | 14083.3% | 11600.0% | 249.0% |
Idala Gårdskrog AB ingår i en koncern med 5 bolag. Moderbolag är Idala Gård AB och koncernmoderbolag är Juristfirman Hans Kvist AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Föremål för bolagets verksamhet ska vara att direkt eller indirekt bedriva restaurangverksamhet med catering, hotellverksamhet samt verka som agent och importör av livsmedelsprodukter och även andra produkter och tjänster som kan bidra till att sprida en god mat- och vinkultur i Sverige samt därmed förenlig verksamhet.